Dhjetë Shenja që Tregojnë se Je Rritur

1. Mendon për pasojat para se te veprosh. 2. Të bëhet e vështirë të shpenzosh, duke e ditur se të fitosh para nuk është aq e lehtë sa të shpenzosh para. 3. Kupon se koha është e shtrenjtë dhe se nuk të ka mbetur dhe shumë. 4. Të shkon nëpër mend se gjërat e bëra…

1. Mendon për pasojat para se te veprosh.
2. Të bëhet e vështirë të shpenzosh, duke e ditur se të fitosh para nuk është aq e lehtë sa të shpenzosh para.
3. Kupon se koha është e shtrenjtë dhe se nuk të ka mbetur dhe shumë.
4. Të shkon nëpër mend se gjërat e bëra një vit më parë duken tepër kot tani.
5. Fillon të marrësh ftesa dasme.
6. Kur takohesh me miqtë, bisedat zhvillohen kështu “Herën e fundit, “Në të shkuarën”, E mban mend atëherë kur…”
7. Papritur pyet veten se cili është kuptimi/ qëllimi i jetës.
8. Bën diçka që nuk të pëlqen çdo ditë edhe atëherë kur nuk të shtyn njeri ta bësh.
9. Shikon fëmijë të tjerë dhe pyet ose 1) Sa vjeç janë ose 2) Ku studjojnë.
10. Harron se si është të jesh fëmij dhe se sa irritues janë të rriturit kur bëjnë të gjithë të njëjtën pyetje.
11. Gjithë fisi fillojnë të të gjejnë nuse. (nga Driti)
12. Kur te lirojne vendin ne autobuz.* (nga e.T.)
Origjinalin e gjeni këtu: TodaysTen.com
*Vetëm për jashtë shtetit.

Lini një Përgjigje