Rrotull

Banago është akronim i Baki Namik Goxhaj, si Migjeni domethënë.

Banago e nisi këtë blog nga viti 2005, nuk e mban mënd fiks. U mor me të për shumë kohë dhe i dha shumë orë nga jeta e tij. Pastaj blogu theu këmbën dhe u prish për pak kohë, por e mori veten prapë.

Banago e ka kryer shkollën e mesme në Pedagogjiken e Gjirokastrës “Pandeli Sotir” dhe të lartën në Vlorë për Gjuhë Angleze. E ka mbaruar atë më 2007-ën. I pëlqen të bredhë nëpër internet, të lexojë, të shkruaj, të programojë.

Ka një problem aktual, bën shumë (ca d.m.th.) gabime drejtshkrimore nga nxitimi edhe pse është njohës i mirë i shqipes; beson se vuan nga disleksia.

10 Comments

buli3go 27 Shkurt, 2008 Reply

Oooo Banago, mire se u ktheve….

admin 27 Shkurt, 2008 Reply

Mirë se të gjej mik! Mirë se erdhe!

bobi 10 Mars, 2008 Reply

ku ke qene o figure ne space

Banago 10 Mars, 2008 Reply

Jo mor tirm, ketej rrotull kam qene. Ashtu kam pasur ca pune 😉 Te fala andej!

N.Ago 11 Mars, 2008 Reply

Di të që, për dy gërma do isha ti ose ti do ishe unë?! 🙂

Banago 11 Mars, 2008 Reply

Po po, e drejte! 🙂

Driti 12 Mars, 2008 Reply

Banago Welcome! I wish you further sucessess, I heard the god news for you. I am proud of you both. God bless you Regards me

Banago 12 Mars, 2008 Reply

Thanks body! God bless you too and good luck in the exams!

Admirim 4 Maj, 2008 Reply

Welcome back to the blogosphere! Check out my brand new English blog if you’ve got time… 🙂

Banago 4 Maj, 2008 Reply

Good job Admirim! We will go on with the project a little bit later. Thanks for your patience!

Lini një Përgjigje