Ulur Rri

Ulur rri Mendoj: Pse kafes që po pi Duhet t’i hedh sheqer E pastaj ta pi?! Pse kafen duhet ta hedhin Në filxhan e pastaj ta sjellin Me dallgëzime prej kamarjeri Dhe me dy qese sheqeri Në pjatën e tij?! Pse unë rri Kohën harxhoj Shkel mbi sekondat e jetës sime Që pakthyeshmërisht me busëqeshin…

Ulur rri
Mendoj:
Pse kafes që po pi
Duhet t’i hedh sheqer
E pastaj ta pi?!
Pse kafen duhet ta hedhin
Në filxhan e pastaj ta sjellin
Me dallgëzime prej kamarjeri
Dhe me dy qese sheqeri
Në pjatën e tij?!
Pse unë rri
Kohën harxhoj
Shkel mbi sekondat e jetës sime
Që pakthyeshmërisht me busëqeshin
Ironikisht
Kur jam duke shijuar
Kafen me sheqer hedhur në filxhan
Me muzik të shifur dance në sfond
Shoqëruar
Pandalur lë pashkruar
Fletët e jetës sime
Me mendime


Maj 2005

#

Lini një Përgjigje